|

با این ترفند در عرض 10 دقیقه کیک یخچالی درست کن | طرز تهیه کیک یخچالی قالبی

از میان کیک هایی که بدون فر تهیه می شود کیک یخچالی ساده بسیار خوشمزه و محبوب است.

با این ترفند در عرض 10 دقیقه کیک یخچالی درست کن | طرز تهیه کیک یخچالی قالبی
کد مطلب : 42007

خبرنگار: علی طاهری

از میان کیک هایی که بدون فر تهیه می شود کیک یخچالی ساده بسیار خوشمزه و محبوب است.

مواد لازم کیک یخچالی با پتی بور:

مواد لازم میزان لازم
 شیر  2 لیوان
 شکر  1 لیوان
 بیسکویت پتی بور 2 بسته
 کره  50 گرم
 وانیل  1 قاشق چایخوری
 پودر کاکائو  3 قاشق غذاخوری
 آرد سفید  3 قاشق غذاخوری

 

مرحله اول : 

 برای تهیه کیک یخچالی شکلاتی ابتدا باید آرد را در یک ظرف مناسب الک کنید.  

مرحله دوم :

پودر کاکائو را نیز الک کنید و به آرد اضافه کنید سپس آنها را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.

مرحله سوم :

در ادامه تهیه کیک یخچالی ساده وانیل را نیز به آرد و پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید. 

مرحله چهارم :

یک لیوان شکر را نیز به این مواد اضافه کنید و هم بزنید. 

مرحله پنجم : 

2 لیوان شیر را در قابلمه ای بریزید و اجازه دهید تا کمی گرم شود. 

مرحله ششم : 

مواد آردی را که ترکیب کرده اید را آرام آرام به شیر گرم شده اضافه کنید و به طور مرتب مواد را هم بزنید تا بریده بریده نشود.

مرحله هفتم : 

در این مرحله بعد از اینکه مواد به خوبی حل شد شعله را خاموش کنید و کره را به آن اضافه کنید.

مرحله هشتم: 

تا وقتی که کره به خوبی مخلوط نشده به هم زدن ادامه دهید و به خوبی مخلوط کنید تا مایع آماده شده به غلظت برسد.

مرحله نهم :

یک قالب مناسب(مستطیلی شکل بهتر است) انتخاب کنید و کف آن را نایلون یا کاغذ روغنی ، و یا سلفون بکشید.

مرحله دهم :

ابتدا یک لایه بیسکویت را به طور منظم کف قالب بچینید. برای زیبایی بیشتر کیک از دو نوع بیسکوییت استفاده کنید هم کاکائویی و هم ساده. این کار جذابیت بیشتری به کیک شما می دهد.

مرحله یازدهم : 

موادی که آماده کردید را بعد از اینکه مقداری از حرارت افتاد روی بیسکویت بریزید و صاف کنید این کار را چندین لایه ادامه دهید 5 الی 6 لایه کفایت می کند.

مرحله دوازدهم : 

 کیک  را با قالب به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار می دهیم(هرچه بیشتر قرار بگیرد بافت بیسکویت ها بیشتر شبیه کیک می شود و خوشمزه تر می شود).

مرحله سیزدهم : 

بعد از خارج کردن آن از یخچال مقداری به آن استراحت دهید.

مرحله چهاردهم : 

نایلون یا کاغذ روغنی که استفاده کرده اید را جدا کنید. و به طور دلخواه کیک را برش بزنید و نوش جان کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

آخرین اخبار

پربازدیدترین