|

ترفندهای روان شناختی برای این که بتوانید دروغ را به راحتی تشخیص دهید!

با 6 ترفند روانشناختی ساده آشنا می شوید که می توانید با یادگیری و رعایت آنها به راحتی دروغگویان را شناسایی کرده و دروغ های آنها را افشا کنید!

ترفندهای روان شناختی برای این که بتوانید دروغ را به راحتی تشخیص دهید!
کد مطلب : 34939

​برای یک فرد معمولی، تشخیص دروغ آسان نیست، به خصوص که 80 درصد دروغ ها کشف نمی شوند! با این حال، می توانید چند ترفند ساده را بیاموزید تا بر روان دروغگو تأثیر بگذارد و او را وادار کنید علائمی را که او را آشکار می کند منتشر کند!

1. با پرسیدن سوالات خنثی شروع کنید

با پرسیدن سؤالات غیر تهدیدآمیز، می توانید پایه پاسخ را مشاهده کنید. می توانید از فردی که به او مشکوک هستید در مورد آب و هوا، برنامه های او برای آخر هفته یا هر چیزی که پاسخی طبیعی و راحت را در طرف مقابل به دنبال دارد بپرسید.

به پاسخ بدن آنها به این سؤالات طبیعی و حرکت چشم آنها توجه کنید، زیرا زبان بدن آنها به شما ایده می دهد که هنگام گفتن حقیقت چگونه عمل می کنند. حالا وقتی به موضوعی که به آن مشکوک هستید برگشتید، متوجه شوید که آیا تفاوتی در لحن صدا، زبان بدن و چشم ها وجود دارد تا بتوانید بین رفتار آنها در راست گفتن یا دروغ گفتن تفاوت قائل شوید.

2. تشخیص دروغ با جستجوی نقطه داغ

هنگامی که از منطقه خنثی به “منطقه دروغ گفتن” حرکت می کنید، باید بتوانید متوجه تغییر زبان بدن، حالات چهره، حرکت چشم و ساختار جمله شوید. هر فرد هنگام دروغ گفتن سرنخ‌های ناخودآگاه متفاوتی ارائه می‌کند، به همین دلیل مهم است که قبل از ورود به منطقه دروغ‌گویی، یک خط پایه طبیعی را رعایت کنید.

3. مراقب زبان بدن خود باشید-راههای تشخیص دروغگو

دروغگوها اغلب در بدن خود عقب می نشینند تا وقتی درگیر دروغ می شوند خود را کوچکتر و کمتر به چشم بیاورند. برای این که بتوانید دروغ را به راحتی تشخیص دهید، بدن آنها را تماشا کنید، آنها حقیقت را خواهند گفت! بسیاری از افراد دچار تنش می شوند و گاهی ناخودآگاه دست های خود را پنهان می کنند و همچنین ممکن است متوجه بالا انداختن مداوم شانه های آنها شوید.

4. مراقب حالات ظریف چهره باشید

همان طور که گفتیم، زبان بدن دروغ نمی گوید، حالات چهره نیز همینطور است، اگرچه برخی از آنها ظریف هستند و به راحتی قابل توجه نیستند.

برای مثال کمی رنگ صورتشان تغییر می کند، برخی دیگر سوراخ های بینی خود را باز می کنند، برخی لب های خود را گاز می گیرند، کمی عرق می کنند یا با حرکات تند پلک می زنند. همه این تغییرات را می توان در حالات چهره مشاهده کرد که نشان دهنده افزایش فعالیت مغز با شروع دروغ گفتن است.

5. به ساختار و ریتم جملات گوش دهید-راههای تشخیص دروغگو

غالباً وقتی فردی دروغ می گوید، لحن و ریتم گفتار خود را کمی تغییر می دهد. ممکن است سریعتر یا آهسته تر و با لحن بالاتر یا پایین تر صحبت کند. اغلب اوقات، جملاتی که آنها استفاده می کنند پیچیده تر می شوند زیرا مغز آنها سرعت خود را افزایش می دهد تا با عشق شما به داستان ساخته شده همراهی کند.

6. کشف دروغ در نظارت بر گفتار او در مورد خودش

افرادی که دروغ می گویند گاهی اوقات شروع به حذف خود از داستان ساختگی می کنند و تمرکز خود را روی دیگران معطوف می کنند. وقتی دروغگو سعی می کند خود را از نظر روانی از دروغی که می چرخد ​​خلاص کند، کلمات «من» کمتری را در گفتار خواهید شنید.

در پایان، به یاد داشته باشید که تشخیص دروغ توسط همه دروغگوها به راحتی انجام نمی شود، زیرا رفتار همه افراد متفاوت است و هیچ روش بی ابهامی وجود ندارد.

اهمیت این است که بتوانیم رفتار اصلی دروغگو را هنگام گفتن حقیقت، با مشاهده حرکات بدن و حالات صورتش، با همان حالات زمانی که شروع به داستان سازی می کند، مقایسه کنیم.

دیدگاه تان را بنویسید

آخرین اخبار

پربازدیدترین